10stk som viser, Træ Stor kniv DIY Modellervoks Polymer Ler, Modellervoks, Værktøjer Værktøjs Sæt Formen Legetøj Hobbyer Læring Uddannelse

kr47.36

Ny vare

På lager

Type Modellervoks Værktøj/Skimmel
Aldersgruppe 8-11 År
Køn Unisex

Meddelelser:

Den del nr.på plakaten kan variere fra brugsanvisning,henvises til del. - nr.af plakaten som endelige.

Den del farven på plakaten kan variere fra billedet,henvises til del farven på plakaten som endelige.

Kunden Bemærker:

Betaling skal være afviklet inden begrænset arbejdsdage efter udgangen af det biding, ellers forbeholder vi os ret til at annullere ordren og re-sælge varen.

Vær venlig ikke at byde, hvis du ikke kommer til at foretage betalingen.

Vi vil markere det element, som "Prøve uden Kommerciel Værdi" til dig.Undskyld vi er ikke ansvarlige for told gebyr, MOMS eller nogen ekstra afgifter, der er involveret, men vi vil gøre vores bedste for at minimere tillægsgebyr for vores kunder.Desuden køber skal vide, din lokale told-og offentlig regulering er inden køb.

Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering,fragt tid vil være meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.

Tak for din forståelse.

Vi er ansvarlige for post skader før din kvittering.Du bedes kontakte os inden 5 arbejdsdage efter modtagelsen, og tag et billede på den beskadiget vare, vil vi gøre tilbagebetaling for den beskadiget vare.

Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde høj kvalitet , rimelige og konkurrencedygtige priser produkter .Også, det er mit mål at give dig min kære kunder med fremragende shopping oplevelse, og er 100% tilfreds, god service.Bedes du straks kontakte os, hvis du har nogen problemer, (e.g.de elementer, der er brudt , farve eller funktion af de elementer, der er anderledes med de elementer, beskrivelse osv. ), når du får vist de elementer, du vil på min Mm-multiservice.dk butik .Positiv feedback er meget værdsat, og vi vil gøre det samme igen.

Hvis du er utilfreds eller anden grund, må du ikke forlade Negativ eller Neutral Feedback, og giver os mulighed for at gøre dig glad.Vi er meget fair og let at håndtere!

Hvis du deltage i vores auktioner, bedes du overholde alle af vores vilkår, betingelser, regler og politikker.Tak!KONTAKT OS

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at spørge!

Mange tak For Standsning Af!

masse af polymer ler, ler polym, kunst hobbys, ler model værktøj, smag polymer ler, kage modellervoks, applique polymer ler, universal hobbys, ler snit, cup harpiks