Original bomuld tøj 2020 nye kvinders midten og lang stil fortykket Kinesisk stil vinterfrakke retro bomuld tøj

kr885.22

-29 %

kr1 264.57

Ny vare

På lager

Ærme Type rutine
Tøj Længde lang
Type Almindelig
Sammensætning Viskose (viscose) på 81,4%, polyamid (nylon) 18.6%
Mønster Type Tegnefilm
År/Sæson vinteren 2020
Størrelse. s m l xl
Materiale Polyester
Tøj version Lige rør
Gælder alder 25-29 år
Krave Hætteklædte
Tykkelse Tyk (Vinter)
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sæson Vinter
Ingrediens indhold 96% og derover
Pendler retro
Alder Alderen 18-35 År
Tyk og tynd thickening
Ærme Længde(cm) Fuld
Stil. Pendler
Stil Casual
ærme længde Lange Ærmer
Hætteklædte Ja
farve klassificering black
Stolpe Single Breasted
Længden af tøjet Har Flere Penge, End Der Kan Være Tegnede Sig For

Bemærk :

1: Farve forskel: vores produkter er skudt i art.På grund af den indflydelse af display og lys, produkterne kan have diskret farve afvigelse!Farven er omfattet af den virkelige genstand!Hvis du har høje krav til farve forskel, du skal placere din ordre omhyggeligt, tak;

2: Forsendelse

1) Alle emner vil blive leveret inden for 1-5 hverdage efter bekræftelse af betaling.

2) Næsten alle ordrer i vores butik er transporteret i en sporbar måde fra Kina til din destination.

3) Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage (90 dage i Brasilien). efter levering, kan du hæve en tvist inden udgangen af køberens beskyttelse periode, og Mm-multiservice.dk vil refundere dig fuldt ud.Hvis det er muligt, bedes du kontakte os, før du begynder striden.

3. Feedback

1) Ønsker os en glad samarbejde.Mange tak for din positive feedback og fem-stjernede evaluering!

2) Vi ved, at nogle gange, når der er et problem med en bestilling, kan det være meget frustrerende.Vi er med til at gøre din oplevelse mere behagelig.Hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os.Du behøver ikke direkte at indgive en sag eller give os neutrale eller negative feedback (herunder 1-2 lav feedback).Vi vil gøre vores bedste for at give dig en tilfredsstillende løsning, tak!

4. Returret

1) Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere varerne i intakt (nye, ubrugte), og så vil vi refundere eller erstatte dem.Husk at porto ikke kan refunderes, og enhver udveksling vil medføre yderligere porto på købers regning.

2) Hvis der er synlige skader, når varerne ankommer til din dør, så kontakt os og tage et billede.Vi vil undersøge, om det ansvar transportfirma, og vi vil erstatte de beskadigede varer.

3) Vi garantere, at inden for 7 dage efter modtagelsen af produktet, hvis du kan bekræfte, at produktet er defekt, før brug, vi kan acceptere tilbagevenden eller erstatning.Du skal dog kontakte os først.

Check venligst at ovenstående instruktioner omhyggeligt og forstå dem korrekt!Mange tak for Dit Samarbejde .Tak skal du have .

dame toppe for midaldrende kvinder, stranden jakke til kvinder, kvinde passer dame passer til, sort og hvid trench coat, Kinesisk tradition, 3 piece bukser kulør, midaldrende kvinde, kinesiske klud, i kinesisk stil, kinesisk kalligrafi