YWHUANSEN Foråret Efteråret Strikket Børn Strømpebukser af Bomuld-Dobbelt-Nål Strømpebukser til Piger Søde Dyr Baby Pige Vinter Tøj

kr24.47

-35 %

kr37.69

Ny vare

På lager

Element Type STRAMME
Køn Piger
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Materiale Spandex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Navn På Afdeling Børn
Mønster Type Dyr

Materiale:80% Bomuld,17% Polyester,3% Spandex Størrelse Chart

Størrelsen Label Stramme Længde(CM) Tunge(CM) 1 år til 3 År S 50 12 3 til 5 År M 57 14 5 til 8 År L 65 16 9 til 12 År XL 75 18

Bemærk Venligst:

- Vælg størrelsen af benlængde,alder er kun til reference.

-På grund af forskellige målemetoder,der kan være 1-3cm over det tilladte interval fejl.

-På grund af faktorer såsom display pixel,så der kan være en lille farve forskel.

Om efter salg

1:Hvis der er problemer med produktet, såsom kvalitet problemer, fejl, størrelse osv., inden du sætter op tvisten.Kontakt os venligst først.Vi har et professionelt salgsteam, vi vil beskæftige os med dit problem i gang.Kundetilfredshed er vores primære opgave, og vi vil give dig et tilfredsstillende svar.

2:Hvis du ikke har modtaget dit produkt inden for 50 dage efter betaling, leveringsdato vil være over.Du er velkommen til at kontakte os.Vi vil spore det på tide at udvide beskyttelsen tid for dig.Kundetilfredshed er vores første mål.

Om Størrelser og Farver

1:størrelsen, vi bruger, er Asian størrelse, Størrelsen mindre end Usa og Europa.Hvis du ikke er sikker på den rigtige størrelse, Du har brug for hjælp til at bestemme din størrelse.Tøv ikke med at kontakte os.

2:Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Vær venlig at forstå det.Men hvis du mener, at varen er modtaget er af en forkert farve, bedes du kontakte os for det første at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Om Forsendelse

1:At give hver kunde modtager hans/hendes produkter, der på tilfredsstillende vis, og undgå unødvendige tab, bedes venligst bekræfte din adresse omhyggeligt, før betaling, så som at sikre en sikker og hurtig levering.

2:Når vi er færdige med kvalitetskontrol af produktet, at produktet vil blive pakket og sendt, vent venligst tålmodigt.

3:leveringstiden for alle internationale forsendelser især i helligdage kan variere, og det er i høj grad afhængig af luftfartsselskabet.Så vi kan ikke garantere det.Men på trods af at, vi vil gøre vores bedste for at sende varen i den tidligste tid.

Om Feedback

1:Vi stræber efter 100% af vores kunder.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, er Vi inderligt håber, at du kan forlade os fem stjernet positiv feedback, fordi det er ekstremt vigtigt for os, og konstant opfordre os til at give langsigtede tjenester.Men, hvis du giver os nogen neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os først, fordi vi er overbevist om, at ethvert spørgsmål, der er relateret til dette projekt kan løses gennem et aktivt og oprigtig kommunikation og stræber efter at arbejde for din endelige tilfredshed.

Om Os

1:Alle oplysninger fra kunden vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du ikke har modtaget noget svar inden for den angivne tid, kan du sende det igen, og vi vil besvare dit spørgsmål så hurtigt som muligt.

2:Vi garanterer, at hver kunde ' s kontakt-oplysninger er fortrolige og vil aldrig fortælle om den tredje part.

3:Vi har vores egen fabrik, har vi ikke kun give detailhandel, men også engros-og tilpas.Hvis du har brug for et stort antal, så kontakt os, vi kan give dig en bedre pris.

baby strømpebukser, kid strømpebukser, sorte strømpebukser, varme strømpebukser, barn strømpebukser, børn strømpebukser, hovedstøtte i badekar, høj strømpebukser, strømpebukser stribe, til bad og sauna