Anime nøglering Naruto Våben Nøglering 15CM Sasuke Græs Unge Sværd Tilbehør Vedhæng

kr15.18

-49 %

kr30.29

Ny vare

På lager

Pakning Uafhængig pakning
Klassificering af de vigtigste tilbehør Nøglen Spænde
Model-Nummer HY00025
Materiale Kirsite
Modellering Die cutter
Form\mønster Andre
Stil mandlige og kvindelige
Kategori nøgle vedhæng
Køn Unisex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Stemningen Tracker
Mærke NoEnName_Null
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Element Type Nøgleringe
Metaller Type zink Legering
Materiale af vedhæng zink Legering
Bøde eller Mode Mode
Metal-Farve INGEN

Anime nøglering Naruto våben nøglering 15CM Sasuke græs unge sværd nøglering tilbehør vedhæng

Materiale: zink legering

Størrelse: ca 15CM

Emballage: karton+blister

Vægt: ca 40G med pakke

Feedback

Din feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med os, så husk at give os positiv feedback (5 stjerner).Hvis du har nogen utilfredshed, bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Din tilfredshed stræben vores mål.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med os, kan du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner.tak

Tilbage

Selv om vi har stor tillid til kvaliteten og priserne på vores produkter, og vi kan ikke garantere, at en eventuel køber ville være 100% tilfreds med dem.Men uanset hvad, vi lover, vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem opstod under transaktionen.for mig, Ærlighed altid at vise vores værdi .

Hvis du ønsker en tilbagebetaling på grund af elementet' defekt eller nogle andre problemer med kvaliteten, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter, at du får det.gebyret vedrørende reback mail bør være overhalet af dig selv.

Om os og service

Vi er YULNG Smykker Co., Ltd., beliggende i fødestedet for Guangdong-Smykker, som er kendt for sine smykker på markedet.Vi sørger for, at den fordelagtige pris er baseret på høj kvalitet, fordi vi er en professionel smykke fremstilling fabrik.Jeg håber du har en glad køber!

Vi tilbyder en lang række levering / engros / custom design.

naruto, ring boruto, hunter kurapika kæder, Haikyuu, samurai sværd toy, portalen våben nøglering, kæden nøgle, jujutsu, han jian sværd, klud naruto