Android-10.0 4GB 64GB Bil DVD-Afspiller GPS-Navigation til Toyota Avensis T27 2009-Auto Mms-Radio Stereo Head Unit DSP

kr1 885.16

-29 %

kr2 693.04

Ny vare

På lager

Mærke ZWNAV
Oprindelse KN(Oprindelse)
Spænding 12V
Max Ekstern Hukommelse 128G
Skærm Størrelse 7"
Materiale Type ABS
Model Navn ZW-A331H
ROM 64G
WiFi-Modtager Indbygget WiFi
Operativsystem Android-10.0 System 16GB/32GB/64GB
Interface RCA
Særlig Funktion Støtte Can-Bus
APPS Du kan downloade app ' en på playstore
Element Vægt 5kg
TF/Micro SD-Slot 2
Toyota Model Avensis Verso
Radio RDS Støtte
OSD Sprog Vietnamesisk
Out Power 4*45w
Item Størrelse 7 tomme
Digital Media Format JPEG
Spejl link-funktion Ja, støtte
Opløsning 1024*600
Din En Din
Specielle Funktioner TV
Certificering CE
Avensis Verso-År 2012
Radio Båndoptager Indbygget
Passer til Toyota Avensis T27 2009-2015
Rattet funktion Støtte
Internet Understøtter 3G/4G/Wifi
For Køretøj, Der Mærker/Modeller TOYOTA
Passer Til Toyota Avensis T27 2009-2015
RAM 4G

Android-10.0 4GB+64GB Bil GPS Navigation, Auto Stereo Head Unit Multimedie-Afspiller

For Toyota Avensis T27 2009-2015

1.Android-10.0 PX5,PX6,Octa-Core/Seks centrale System

1)Hvad er den quad core Android-systemet 9 16GB version?Android-10.0 Quad-Core CPU,16 GB ROM 2 GB RAM.Det er den bedste pris-system. 2)Hvad er det PX5 RK 8 core system?Android-10.0 8 core CPU,32GB/64GB ROM 4GB RAM DSP-chip, valgfri 3)Hvad er det PX6 RK Seks centrale system?Android-10.0 Seks core CPU, 32GB/64GB ROM 4GB RAM indbygget DSP .Det er det hurtigste system.

2,Flere Funktioner

1):HD-Opløsning 1024*600 IPS-Skærm 2):Støtte voice control :engelsk 3):Kapacitive Multi-touch-skærm 4):Bluetooth-5.0 - Støtte tre-vejs opkald 5):5-8 sekunder hurtig boot 6):Indbygget Wifi /support for 3G/4G Netværk 7):Støtte Android-App-download og Google play butik

3,FAQ

1.Rat Kontrol Q: Er det støtte den originale bil rat kontrol ?A:Ja!Du kan bruge det til at styre spor, volumen,og osv. 2.Flere Sprog Q: Har det understøtter flere sprog ?A: Ja!Det understøtter flere sprog som Rusland,engelsk,Tyskland,Frankrig,Spanien og osv. 3.Funktion Af UI Interface Q: Hvad er funktionen af UI interface ?A: En mere simpel brugerflade og UI design gør driften mere bekvem.

4,Om, Installation, Instruktion

Det er plug and play installation, men vi foreslår, at du finde en lokal professionel installation ingeniør eller bil A&V butik for at installere vores enhed i din bil, så den kan undgå mulige skader på dit dashboard og hovedenheden selv.Selvfølgelig, Hvis du har brug for support, kan du kontakte os frit.

OM OS

LAGER KAPACITET OG VORES CERTIFIKATER

Internationale Æske

Hurtig Forsendelse Måder

Efter Salg

Forsendelse

1. Told-gebyr og Afgifter er købers ansvar, vi sælger ikke kan styre det, og vil ikke være ansvarlig for dette, vær venligst opmærksom på, om det, før du placerer ordren.Hvis varen er blevet returneret på grund af købers refusion til i tolden eller modtage pakken, shipping postgae og dyrt gebyr vil være faldet til købere ansvar. 2. Hvis din shipping adresse, der hører til fjerntliggende område i rederiet s shipping-system, du er nødt til at tilføje eksterne gebyr for din pakkelevering eller ændre en mere landlige shipping adresse, ellers vil din pakke kan blive sendt ud.Uanset om din adresse hører til den fjerntliggende område eller ej, kan du kontrollere din adresse på DHL ' s hjemmeside. 3. Du må ikke levere postboks-adresse, vi kan ikke sende pakken til denne form adresse.Bemærk: russiske kunder har brug for til levere deres fulde navn efter den kontakt, navn på pakken

Returnering/ Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Mm-multiservice.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Køber har pligt til at kontrollere pakke omhyggeligt, før du tilmelder den parcel.Når pakken er underskrevet, sælger tror, at køber har fået varen i god stand. 5.køber skal kontrollere pakkens, før de underskriver og afhente pakken. (Hvis køber har fundet pakken er tom, bedes du nægte at underskrive og kontakt os.)

Tvist/Feedback

Du må ikke åbne enhver tvist, til enhver tid,Hvis du har nogen bekymringer vedrørende fragt, vare, kvalitet osv., du bedes kontakte os, før den forlader os, neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at nå dine tilfredshed, og sørg for, at du har en dejlig oplevelse, køb i vores butik.Hvis du ikke kan lide det,kan du åbne den tvist, OG VÆLG ÅRSAGEN til, AT DU IKKE har BRUG for DET,tak for din støtte.

toyota avensis, disc honda, rim stick, navigation gps, corolla, dele toyota estima, 4g lte, toyota verso 2010, bil-mp3-afspiller, usb, tayota verso tilbehør