LH28F128BFHT-PTTLTIA LH28F128BFHT-PTTLTI1A LH28F128BFHT TSOP56

kr37.88

Ny vare

På lager

Mærke WSMY
Kompatibel Mærke/Model INGEN
Model-Nummer LH28F128BFHT-PTTLTIA LH28F128BFHT-PTTLTI1A LH28F128BFHT TSOP56
Oprindelse KR(Oprindelse)

Kære Ven, Tak så meget for din støtte.Hvis alle andre krav, som andre leverandører og os ikke vis på Mm-multiservice.dk , venligst kontakt os via for at lave en ny link for dig.Fordi vi stadig har en stor beholdning ikke har uploadet i Mm-multiservice.dk.Garantiperioden er 6 Måneder.Betaling • Når du køber på Mm-multiservice.dk, dine betalinger er beskyttet af Escrow.Track din ordre på noget tidspunkt for levering online og føle sig sikker på, at betalingen vil først blive frigivet til leverandøren efter du har bekræftet modtagelsen af din ordre.Med Escrow, dine kreditkort oplysninger er aldrig udsat for.

Forsendelse vilkår • At sikre den shipping tid og sikkerhed levering, vi er KUN i stand til at levere varen til de lande, der er anført i Fragt og Emballage.

Garanti •6 Måneder Garanti.Købe med tillid!Feedback: • Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback. • Du kontakte os, før at efterlade nogen negativ eller neutral feedback.Vores mål er at give et højt serviceniveau, vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

Kontakt os: • Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice medarbejdere vil være meget glad for at hjælpe dig.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 24 timer for os at følge.

Tak for din støtte, jeg håber, at alle har en behagelig forretningsrejse i vores butik, og byder dig velkommen til at komme næste gang!

bestyrelsen esp32, esp32 lora, ethernet stm32, Embeded, rfm95, ESP32, esp32 ethernet, esp32 s2, esp32 s3, rfm69