Multi-funktion netværkskabel Wire Stripper For Rj45 Cat6 Cat5e Cat5 Rj11, Rj12 Stik Sit Netværk Crimp Tang Værktøjer

kr113.51

-28 %

kr159.86

Ny vare

På lager

Attributes5
Type
Anvendelse Kabelstrips
Mærke NEFBENLI
Tang Stil Europa
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Attributes4
Funktioner
Materiale High carbon stål+ABS
Type2
Attributes1
Attributes2
Type1
Model-Nummer Stripping Tang Stripper
Håndtag Stil Lige
Størrelse
Attributes3

Rj45 Værktøj Netværk Crimper Kabel-Stripping Tang Stripper for Rj45 Cat6 Cat5E Cat5 Rj11, Rj12 Stik

Funktion:

1. Kompatibel med alle RJ45 Cat 6/Cat 5e/Cat 5 og RJ12/11-stik, samt alle standard modular stik, undtagen AMP.

2. Indbygget sikkerhed lås for nem opbevaring.

3. Kompakt, robust værktøj, der er designet til at gøre installeres hurtigt og nemt.Dets non-slip håndtag med finger riller sikrer, at du kan få en sikker, komfortabel greb, og den lige-handling crimp mekanisme kræver kun minimal hånd kraft.Når du er færdig, en pistol-style-lås holder af tæt lukket.

>>> Presninger 6Pin og 8Pin RJ45 Cat6/Cat5e/Cat5-stik.Foran opsiger kontakter; tilbage presninger eksterne jorden.Opsiger at industri-specificeret crimp højder.Non-slip håndtag og finger riller sikrer et sikkert greb.Gun-stil lås holder af er forsvarligt lukket, når den ikke er i brug.

Kabelsaks f:

1: Strimler udvendig kappe af UTP og STP-kabel.

2: Strimler coax-kabel.

3: Strimler hjemme telefon kabel.

Specifikation:

Type: Kabel-Crimper

Type : Netværk Værktøj

Kompakt,Robust design og Høj Kvalitet.

Let at krympe med hånd kraft.

farve:Sort+Blå

Materiale:High carbon stål+ABS

størrelse:22*135mm

Pakkens Indhold:

1 * Kabel Stripper

Bemærk:

Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er /- 1-3cm.

Forsendelse:

Nogle af vores produkter, som med fri fragt,ikke støtte tracking-oplysninger, når pakken er ankommet til din destination lande.Disse shipping metoder som følgende:

Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus, Correos Økonomi.SF Økonomiske Air Mail, ect.

Hvis du har brug for tracking-oplysninger, skal du vælge dem, shipping metoder som følgende:

Mm-multiservice.dk Standard Shipping, Kina Post, der er Registreret luftpost, AliExperss Spar Shipping,ect.

Leveringstid: 30-60 dage

Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1.Generelt, vil vi erklære, at den reelle pris på fakturaen/regningen, hvis der er toldtarif, de gebyrer, vil blive betalt af dig.Vi vil ikke bære toldtarif.Hvis du har særlige ønsker,bedes du kontakte os.

2.I indstillingen af forsendelsen, hvis du vælge DHL,vi ikke medtager DHL eksterne omkostninger, toldtarif, eller nogen provision, som DHL for fortoldning gebyr eller lager opbevaring omkostninger.

Returnering/Refusion:

1. Hvis elementer er fundet i dårlig tilstand, når den er modtaget, bedes du kontakte os frit.Vi kan refundere pengene eller sende en ny til dig.

2. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, på grund af personlige præferencer, kan du returnere den til os inden 7 dage.Du er nødt til at betale fragt.

Feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Normalt så vil vi gøre vores bedste for at løse ethvert problem.

Hvis du er tilfreds med købet, og vores total-service, Bedes du tage et minut til at forlade os 5 stjerne positiv feedback.Din feedback er meget vigtig.Bedes du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

rj12 stik, lan crimptang, multifunktions-tang, crimp rj45, netværk værktøj, kommerciel el-tænger, tynd wire stripper værktøj, rg45 crimptang, multi værktøj, pince coupe kabel