Universal Car Rear View Parkering Kamera HD Night Vision Vandtæt Ekstra bakkameraet ZIQIAO HS001

kr68.80

-34 %

kr104.27

Ny vare

På lager

Vandtæt niveau ip68
Linse Materiale Glas
billede Sensor CMOS/MCCD
Mærke ZQ
Alarm Type Bagsiden
Materiale Type ABS
SKU HS001/HS001B
Funktion 3 Køretøjet Kamera
Certificering CE
Shell Materiale Plast
Funktion 4 Bil kamera
Night vision type Lavt lys-niveau night vision
Længde af Video-Kabel 6M
Funktion 1 Bakkamera
Oprindelse KN(Oprindelse)
Indslag 2 Parkering kamera
Gældende Modeller Universal kamera
Vinkel 140-170 grad
Hjælpelinjen Ja
Ledning eller Trådløst Wire
Funktion 6 auto kameraet
Funktion 5 Straw hat camera

Universal Bil førerspejlets Kamera Parkering HD Night Vision Vandtæt Ekstra bakkameraet

Specifikationer: HS001

Signal tilstand: CVBS Billede sensor: CMOS Video-formater: NTSC Pixel: 728 x 500 Beslutning: 500TV linjer Linse vinkel: 140-170 grader Nominel spænding: DC 12V Vandtæt niveau: IP68 Længde af strømkabel: 1m Længde af video-kabel: 6m Arbejdstemperatur (Gr.C): -30 ~ +80

Specifikationer: HS001B

Signal tilstand: CVBS Billede sensor: MCCD Video-formater: NTSC Pixel: 1280 x 720 Linse vinkel: 160-170 grader Nominel spænding: DC 12V Vandtæt niveau: IP68 Længde af video-strømkablet: 6m Arbejdstemperatur (Gr.C): -30 ~ +80

HS001 Packing liste:

1 x Bil førerspejlets kamera 1 x video-kabel 6m 1 x 1m strømkabel 1 x brugervejledning 1 x hulsav

HS001B Packing liste:

1 x Bil førerspejlets kamera 1 x 6m video strøm kabel 1 x brugervejledning 1 x hulsav

Parkering guide linje valgfri

Den HS001 HS001B kamera standard til et bakkamera uden parkering guide linjer. - Hvis du har brug for et bakkamera uden en parkering guide linje, skal du ikke skære den hvide ledning. - Hvis du har brug for et bakkamera med en parkering guide linje, skære den hvide ledning.

Undgå At Fare

Bakkamera er klart synlig dag og nat, hvilket tillader dig at parkere sikkert.

Bred Vinkel: 140 Grader~170 Grader

Høj opløsning og bred betragtningsvinkel kan tjekke de blinde pletter under vende processen for at sikre din sikker kørsel og undgå ulykker.

Vandtæt niveau: IP68

IP68 høj kvalitet vandtæt design til brug i ekstreme forhold.

Produkt Størrelse:

På grund af manuel måling, der kan være en fejl på 1-2mm.

Installation Metode:

Installation instruktioner, er kun til reference.Det anbefales, at en professionel installatør installere kameraet.

1. Installere kameraet i området nær nummerplade lys. 2. Juster objektivet på kameraet til din bedste position. 3. Tilslut video-udgang (gul ledning) til skærmen. 4. Tilslut lysnetkablet (rød og sort) til strømforsyning af bilens baklys, mens vende, vende den overvågning system automatisk begynder at arbejde, du kan se på tilstanden af bilen hale tydeligt.

Om Os: 1. Vores produkter skal være nøje testet, før de bliver sendt, og de produkter, der kan kun sendes til kunder, efter de har vist sig at være intakt.

2. Du kan blande alle de elementer, der frit at placere en ordre i vores butik.

Om Transport:

1. Hvis kundens ordre er betalt med succes, vil vi vælge en hurtig og pålidelig levering, metode og sende pakken inden for 1-3 arbejdsdage.

2. Vi er kun ansvarlig for forsendelse til den adresse, der er fyldt i den rækkefølge, skal du sørge for, at din leveringsadresse er korrekt.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

3. Hvis du ikke har modtaget dine varer inden for køber beskyttelse periode, bedes du kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er at gøre vores bedste for at gøre kunderne tilfredse!

4. Importafgifter,skatter og afgifter, der fandt sted i købers land, er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Retur & Refusion:

1. Hvis der er nogen problemer med vores produkter,har du 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 15 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

2. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Vi er forpligtet til at overholde de højeste standarder i branchen, og stræber efter at gøre alle kunder tilfredse!Din positive feedback er den bedste opmuntring for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, beder vi dig give os en 5-stjernede og tage billeder at dele i feedback-kolonne.Hvis du ikke er tilfreds med dette køb, bedes du kontakte os.

Kommunikation er den bedste måde at løse problemet, snarere end at give negativ feedback eller indlede en offentlig tvist.Du tror, at i løbet af transaktionen, uanset hvad der sker, vil vi gøre vores bedste for at give kunderne god service.

camara digital kamera, t4, mi bakkameraet, flip blæksprutte toy, chevrolet bag, bil mærkat, kameraet omvendt, kamera bagfra, creta ix25, kamera video