Nye MTB Off road downhill trøje motorcykel mountain bike Cykling Jersey Gym Sport Åndbar Løs langærmet t-shirts

kr86.25

-35 %

kr132.73

Ny vare

På lager

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Polyester
Stof Type Vævet
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
Køn Unisex
Ærme Længde(cm) Fuld
Funktion Anti-sved
Sæson Vinter
Model-Nummer SJF0030
Element Type Trøjer
Lynlås Længde Ingen Lynlås
Sport Type Cykling
Mærke CAWANFLY

Valg af størrelse

Størrelsen oplysninger er baseret på den Kinesiske krop type.Hvis du er tynd, eller har muskler, eller som en stram pasform,

du kan købe 1-2 størrelser mindre end den anbefalede størrelse.

FORSENDELSE

Shipping tid : 15-25 dage levering med Post Post. 7-15 arbejdsdage med Hurtig fragt. 2. Vi håber, at ankomsten af din vare er rettidig, men da det er en international levering, fragt tid er meget afhængig af kurer virksomheder og lokale Told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol, når udstationering.Skulle der være eventuelle spørgsmål, der opstår fra denne sihpment, er du velkommen til at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner. 3. Tracking nummer vil kun blive tale om Registrering Forsendelse. 4. Pakker sender normalt 2 til 5 arbejdsdage, og kan tjekke online (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.

VENDER tilbage

Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekte, brudte eller ud af ordre, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering. 2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, vi håber køberen og leverandøren kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde.Vi lover dig, at vi vil arbejde ud til en tilfredsstillende løsning.

KONTAKT OS

Du er velkommen til at kontakte os.Så vi kan gøre vores bedste for at løse ethvert problem, der måtte komme op med det samme, og vi sætter pris på den mulighed for at få en fair transaktion.Bare være open-minded!På forhånd tak for din tålmodighed.

klud rock, carbon ramme protector, cyklus jersey mænd, motorcykel jersey hot, cykel skridttæller, snavs cykel mærkat, cycl jersey, knagerække væggen, fox mtb, mtb cykel