1PC 3cm Naturlig Krystal Elsker perle armbånd Amethyst Crystal håndværk Gemstone Steg quart hjerteformet Vedhæng

kr28.01

-17 %

kr34.15

Ny vare

På lager

Tema Mascot
Mærke Runyangshi
Stil feng shui
Regional Funktion Kina
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale crystal sten

Velkommen til vores butik!

Accepterer Drop Shipping

Det vare vist er altid præcis det element, du vil modtage

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ~~ vi er altid her for dig !Om Rungyangshi Mærke: Runyangshi Crystal Co., Ltd.blev etableret i crystal city, Donghai County, som er berømt for sin krystal i Kina i hele verden.Over 10 år at producere og designe oplevelser, der er baseret på kvalitet og integritet, vores produkter har en høj anseelse blandt forbrugerne.Vi har vores egen fabrik, design team, butik og online butik for at levere 100% naturlige krystaller i bedste kvalitet til hver kunder på jorden.

Beskrivelse:

Navn

Crystal Kærlighed gem nøgle ring

størrelse

crystal kærlighed størrelse: 30x30x12mm

Vægt

om 20g

Detaljeret liste

som billeder

Bemærk

Der kan være små forskelle i farve og størrelse

Hvis du har nogen spørgsmål, kontakt mig online.Jeg vil give dig et hurtigt svar

Firma Indledning

Tips til sælgere

vær forsigtig:

1. På grund af den håndlavede karakter af * naturlig krystal sten, bedes du acceptere ændringen af wand størrelse, form, farve, integration og crystal gennemsigtighed.

2. De billeder, der vises på listen er kun til reference.Hver naturlig krystal pind, du modtager, er * og er en af * i verden.

3. Din tilfredshed er vores højeste prioritet!Hvis du ikke er tilfreds med produktet, bedes du kontakte os til enhver tid, og vi vil gøre vores bedste for at servicere dig.Mei

1. Hvis der er nogen problemer med betaling, skal du ikke tøve med at kontakte os via Besked.Vi vil svare dig og finde ud af en måde så hurtigt som muligt.

2. Afslut betalingen straks efter du afgiver en ordre.Vi levere varen efter at have betalt.

3. Du har dine varer på et bundt pris, som du køber flere stykker på samme tid.Kontakt os og få en lavere pris

1. Giv os en fem-start feedback hvis du er tilfreds med købet.

2. Det vil være meget taknemmelig, hvis du deler billeder af elementer i feedback.

3. Vær venlig ikke at give os en negativ feedback, uden at tale til os.Vi lover at løse alle slags problemer, så længe du kontakter os.

1. Din tilfredshed er vores første prioritet!Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via Besked.Vi vil svare inden for en arbejdsdag.Vi lover at beskæftige sig med problemet godt og gøre dig glad.

2. For kvaliteten problemet, vi giver 100% refundering.

3. Hvis du har tendens til at vende tilbage eller erstatte det element, for andre problemer, har vi (delvist) skal betale levering gebyr i henhold til karakteren af problemet.

for ring kvinder, hvid røg, ametyst ring i sølv, store perler, ametyst vedhæng i sølv, krystal pink, pixiu ring, Amethyst Crystal, ametyst sten, amethyste mænd