NdFeB N42 Arc Segment OR35xIR32x60degrxH25mm Moto magnet for generatorer, vindmøller, Neodym Magnet Rotor 6pieces

kr278.17

-10 %

kr309.09

Ny vare

På lager

Klasse N42
Producenten Orkanen Magneter&Materialer Engineering
Komposit NdFeB Magnet
Moq 1 stykke, lavere pris ved større mængde
Plating NiCuNi triple forgyldt, kan tilpasses
MAGNETISERING Through thickness or As described, with poles on flat faces
Anvendelse Moto Magnet
Materialer NDFEB
Model-Nummer HMMENDN42
Form Andre
Cerficates RoHS Certificeret, ISO-certificeret
Ansøgninger Motor, Generator, Vindmølle, Rotor
Dimensioner OR35xIR32x60degrxH25mm
Type Permanent
Med Huller No

Specifikationer(1"=25,4 mm; 1lbs=0.453 kg) Materiale: NdFeB, grade N42 Dimensioner(mm): OOR35xIR32x60degrxH25mm, som vist Plating: NiCuNi forgyldt Magnetisering: Gennem Tykkelse arbejdstemperatur: under 80 grader C (176 grader F)

Om Forsendelse

Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder Mm-multiservice.dk Standard Shipping, ePacket, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.Mm-multiservice.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.

Efter Salg og Feedbacks

Bedes forlade os 5-stjernede DSR bedømmelser, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Din feedback er meget vigtig for os, og vi håber du kunne forlade os en positiv feedback.Vi ville efterlade dig en god feedback, også.

Hvis der er noget problem med de logistik, eller produkter, så sørg for at kontakte os inden de forlader negative feedbacks.Vi har fuldstændig aftersales-service-system til din rådighed hele tiden.

Der er altid en måde at løse et problem ved kommunikation og gensidig forståelse.Du kan kontakte os på nedenstående måder:

A. Via Mm-multiservice.dk Besked eller For Beskeder

B. Via Trade Manager

C. Via e-Mails eller andre kontakter

Vi giver 30-Dages ubetinget vende tilbage til refusion, service, garanti, selv varen ankom i perfekt stand.

SHOPPING MED OS, SHOPPING MED INGEN RISIKO!

arc neodym, magnet n42, arc segment magneter hul, dør magnet, n42 neodym, neodym-magnet, magnet segment, magnet til køleskab, magnet prinsesse, generere permanent magnet