Professionel tagmaling

Salg: Mikael Andersen
​Telefon: 20 73 17 09
ma@mm-multiservice.dk​​

Tagmaling

​Før man maler et tag, skal det altid afrenses, efter afrensningen giver vi taget en algebehandling, til bekæmpelse af de sidste algesporer der måtte være på taget.

Ålborg Mink Rengøring tilbyder tagmaling i hele Nordjylland og giver gerne et uforpligtende tilbud. Ring til os i dag på telefon 20 73 17 09.

Hvordan foretages tagmalingen?

​Vi anbefaler at taget males med construction (en primer) inden selve malingen, da den får tagmalingen til at fremstå mere blank og giver malingen en langt bedre vedhæftningsevne. 

Taget males altid to gange for at opnå optimal tykkelse af malingen. Der er flere muligheder for valg af type maling på taget, for yderligere information om valg af maling kan vi altid kontaktes.

Forlæng tagets levetid med en tagmaling

Tagmaling kan forlænge tagets levetid med 15-20 år på gode asbestplader, da malingen tilføjer taget et ekstra lag beskyttelse mod vind og vejr. Hvilket gør tagmaling til en yderst fornuftig investering, der oven i købet kun koster en fjerdedel af hvad et nyt tag koster. Derudover får du naturligvis også et tag der bliver næsten som nyt at se på igen.

Tagmaling i hele Nordjylland

​Vi tilbyder tagmaling fra Randers, Viborg, Fjerritslev og nordpå til hele Nordjylland. Vores kunder er vores eksistensgrundlag og vi gør derfor alt hvad vi kan for at leve op til forventningerne.

Vores mål er, at kunne indfri dine forventninger til et stykke grundigt udført arbejde, efter hvad der er aftalt.

Kig ind på producentens hjemmeside, ISO PAINT NORDIC A/S

​Hvem er vi?

​​Ålborg Tagmaling og Facaderenovering ApS

Tlf: 20 73 17 09

​Firmaoplysninger

​Fjembhedevej 27

9330 Dronninglund

Kontakt os

Find vej til os