Professionel tagmaling

Salg: Mikael Andersen
​Telefon: 20 73 17 09
ma@mm-multiservice.dk​​

​Tagmaling til Frederikshavn og omegn

Ny tagmaling og en tagrens forlænger levetiden på dit tag. Det omskiftelige danske klima udsætter dit tag for slitage og fugt, der over tid nedbryder tagbelægningen og beskæmmer dens udseende.

Med en tagrens og en tagmaling, kommer dit tag imidlertid til at fremstå som nyt. Samtidig er renoveringen mere end blot en fryd for øjet. Du forlænger også tagets levetid med op til 15 – 20 år. Behandlingen bremser nemlig nedbrydningen af taget og øger dets modstandskraft. Selve desinfektionen af tagbelægningen forhindrer ydermere alger og mos i at angribe taget på ny.

Vi tilbyder tagmaling til hele det nordlige Jylland (herunder Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev) og kommer gerne ud til dig.

Få et optimalt resultat med tagmaling

Får du en tagrenovering udført af vores specialister her hos MM Multiservice, er du sikret et smukt og holdbart resultat i markedets bedste kvalitet. Vi benytter ikke alene miljøgodkendt udstyr til afrensningen af taget. Inden vi påfører den nye tagmaling påfører vi også IsoPaint Construction. Dit tag får dermed en effektiv dybdeimprægnering, der forebygger såvel frostskader som erodering af tagpladerne og øger malingens vedhæftningsevne. Afslutningsvist får taget to lag Isonit tagmaling i en valgfri farve.

Fordelene ved tagmaling

Dine fordele ved at få malet dit tag med Isonit tagmaling er mange. Her får du nemlig en vandafvisende, frostsikker og UV stabil maling med god dækkeevne og høj elasticitet. Dermed får taget en optimal beskyttelse mod vind og vejr. Du kan læse mere om virkning og fordele på IsoPaints hjemmeside.

Fornyet holdbarhed og et smukt udseende med afrensning og tagmaling

Når MM Multiservice skal male et tag gør vi følgende:

  • Du få besøg af en konsulent, som laver et gratis tageftersyn.
  • Konsulenter opmåler dit tag og giver et uforpligtende tilbud
  • Afrensning af taget med miljøgodkendt udstyr
  • Efterskylning og desinfektion af taget
  • Gennemgang og evt. efterspænding af tagpladerne
  • Grundmaling og opmaling af kanter mv.
  • ​Tagmaling med den ønskede farve

Vil du give dit tag et smukt udseende og en fornyet holdbarhed, som udskyder en dyr udskiftning? Så kontakt os på telefon 20 73 17 09 og få et tilbud på en afrensning af dit tag og ny tagmaling i høj kvalitet. Vi kører ud i hele den nordlige del af Jylland, herunder Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn.

​Hvem er vi?

​​Ålborg Tagmaling og Facaderenovering ApS

Tlf: 20 73 17 09

​Firmaoplysninger

​Fjembhedevej 27

9330 Dronninglund

Kontakt os

Find vej til os