Professionel tagmaling

Salg: Mikael Andersen
​Telefon: 20 73 17 09
ma@mm-multiservice.dk​​

​Netpudsning af facader i Aalborg, Hjørring og resten af Nordjylland

Man kan pudse en mur op på mange måder. Vi anbefaler altid netpudsning, da dette er den absolut stærkeste løsning. Når murværket revner kan man blive ved med at pudse den op igen og igen… Men det behøver ikke at være sådan! Med netpudsning holder muren første gang du pudser den.

Fremgangsmåde:

  • Hvis murværket er pudset, malet eller kalket, bør man altid vådsandblæse inden en netpudsning (eller en anden form for pudsning), da pudset ellers ikke vil binde ordentligt på muren.
  • Selve netpudsningen består i flere trin. Først påføres et tyndt lag fiber puds, på dette trykkes et fiber armeringsnet, til sidst påføres et nyt lag fint fiber puds, så det giver en pæn afslutning.

Efterbehandling:

  • Vi anbefaler at murværket herefter primes og males, for at undgå fugtindtrængninger og dermed frostsprængninger.
  • Hvis man gerne vil have det naturlige look uden maling, anbefaler vi at man påfører en indprægnering med produktet Hydro Block. Dette produkt er vandafvisende, og dermed giver det også en bedre isolerende effekt, - en tør væg isolerer bedre end en våd væg.
  • Som maling anbefaler vi at man vælger Isopaints silikone maling, da silikonen gør at alger ikke gror så let som på andre typer af maling. Hertil kommer at malingen holder i op til 20 år, og vi vil jo alle sammen gerne have mindre vedligehold.

​Hvem er vi?

​​Ålborg Tagmaling og Facaderenovering ApS

Tlf: 20 73 17 09

​Firmaoplysninger

​Fjembhedevej 27

9330 Dronninglund

Kontakt os

Find vej til os