Professionel tagmaling

Salg: Mikael Andersen
​Telefon: 20 73 17 09
ma@mm-multiservice.dk​​

​Maling af facade

Det første man ser ved et hus er facaden. Er denne flot og vedligeholdt giver det et godt indtryk af huset som helhed. MM Multiservice kan tilbyde facademaling, der får den til at fremstå som ny igen.

Ring til os på telefon 20 73 17 09 og få et uforpligtende tilbud på facademaling i Aalborg!

Få en flot facade

En hurtig og billig måde at få din facade til at fremstå nyere, flottere og mere vedligeholdt er ved en professionel facademaling. Hos MM Multiservice i Østervrå ved Aalborg er vores dygtige fagfolk klar til at give din facade nyt liv. Så ring endelig til os, så vi kan aftale en tid, hvor vi kommer ud og giver dig et godt tilbud facademaling.

Gode råd om facademaling

Vi kan tilbyde to forskellige typer facademaling, men vores anbefaling er at man vælger silliconemalingen. Denne maling er isolerende og vandafvisende, den har en selvrensende effekt og så holder den i helt op til 15 år! Du forlænger altså din facades levetid betragteligt ved denne form for facademaling.

Bestil facademaling i Aalborg

Vores eksperter tager gerne en snak med dig om, hvad der vil være den bedste løsning for din facade. Vi har stor erfaring og giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på facademaling i og omkring Aalborg.

Ring til os på tlf.: 20 73 17 09 og få et uforpligtende tilbud.

​Hvem er vi?

​​Ålborg Tagmaling og Facaderenovering ApS

Tlf: 20 73 17 09

​Firmaoplysninger

​Fjembhedevej 27

9330 Dronninglund

Kontakt os

Find vej til os