Professionel tagmaling

Salg: Mikael Andersen
​Telefon: 20 73 17 09
ma@mm-multiservice.dk​​

Algebehandling og algebekæmpelse

Mos og alger er den hyppigste årsag til skader, såsom frostsprængninger i taget, da dette organiske lag holder på fugten. 

Det er derfor meget fordelagtigt at forebygge disse alvorlige skader med en algebehandling. Dette vil forlænge levetiden på dit tag, markant. 

Er skaden allerede sket, kan vi tilbyde udskiftning af dit tag.​

Hvordan foregår en algebehandling?

​En algebehandling, foregår ved at vi sprøjter en væske op på taget med en speciel dysse. Midlet bekæmper algerne og mosset ved at trænge ned og dræbe det organiske lag.

Nogle grå alger skal sprøjtes af to omgange før de giver slip på taget.

Er der meget mos på taget, anbefaler vi at taget skrabes for mos inden algebehandlingen påbegyndes, for at opnå den bedste effekt.

Resultatet af algebekæmpelse

Afhængig af hvilken slags alger du har på dit taget (der findes grønne, gule og grå), kan det fulde resultat først ses efter 3-12 måneder, da nedbør efterhånden får algerne til at falde ned af taget.

Det endelige resultat af algebekæmpelsen kan derfor godt være lidt tid om at vise sig, da det organiske lags forrådnelse afhænger af dets tykkelse. Desinfektionen er ikke skadeligt for hverken tag eller eventuelle vinduer og lignende.

Hvor længe holder en algebehandling?​

En algebehandling holder i ca. 2 år, alt efter omgivelserne, derfor anbefaler vi en algebehandling hvert andet år.

Dette er en billig måde at vedligeholde dit tag på. Ved regelmæssig algebehandling, kan du sikre, at taget beholder sin styrke længere – og det kan ses.

Få et tilbud på effektiv algebekæmpelse

Ring til indehaver Mikael Andersen og få et uforpligtende tilbud på en effektiv algebekæmpelse på dit tag. Ring på telefon 20 73 17 09 eller kontakt os via vores kontaktformular.

​Hvem er vi?

​​Ålborg Tagmaling og Facaderenovering ApS

Tlf: 20 73 17 09

​Firmaoplysninger

​Fjembhedevej 27

9330 Dronninglund

Kontakt os

Find vej til os